Prijsvraag Brood en Spelen voor plattelandsontwikkeling

De agrarische sector krijgt met grote veranderingen te maken. Veranderingen op het gebied van onder andere dierenwelzijn, ruimtelijke ordening, voedselproductie, energie en duurzaamheid vragen de huidige bewoners van het platteland om aanpassingsvermogen. Het platteland is volop in beweging, op verschillende plaatsen ontstaan nieuwe initiatieven en worden innovaties geïntroduceerd.
De prijsvraag brood en spelen stimuleert deze vernieuwing. Nieuwe ideeën die toekomstbestendig zijn, zich richten op innovatie, die de huidige problematiek aanpakken en die uitvoerbaar zijn worden gezocht.

Aangezien Eeckhof werkzaam is in dit gebied, willen wij ook graag bijdragen aan innovaties die het platteland leefbaar maken. Ideeën zijn er genoeg bij ons, in ons team missen we alleen nog een grondeigenaar. Bijvoorbeeld een (agrarisch) ondernemer, een landgoedbeheerder/eigenaar, een organisatie voor natuurbeheer of en particulier grondeigenaar. Dus ben jij het teamlid dat we zoeken? Neem dan contact met ons op!

 

 

Op deze website is de prijsvraag te bekijken, www.prijsvraagbroodenspelen.nl