Boeren die hun bedrijf willen uitbreiden, veranderen of zich willen vestigen in ander gebied krijgen vaak met vele uitdagingen te maken. Eeckhof helpt graag bij het maken van de juiste keuzes en biedt ondersteuning bij de trajecten die meestal na de gemaakte keuze volgen, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw werkzaamheden.

  • Ondernemerscoach – tekst

    Veranderingen binnen het bedrijf

    Bijna dagelijks hebben wij te maken met ondernemers en agrariërs die, al dan niet vrijwillig, te maken krijgen met veranderingen binnen hun bedrijf. Denk hierbij aan uitbereiding, inkrimping of verandering van de hoofdactiviteit of functie. Bij deze veranderingen komt er ontzettend veel op je af.

    Eeckhof ondersteunt ondernemers en agrariërs die, bijvoorbeeld door veranderingen in wet- en regelgeving, hun huidige activiteiten moeten staken of niet meer weten hoe ze de huidige bedrijfsactiviteiten voort kunnen zetten. Door onze ervaring en kennis op het gebied van subsidies en lokale wet- en regelgeving kunnen wij hulp bieden waar agrariërs en ondernemers zelf vaak vastlopen. Zo helpen wij u een nieuwe richting te vinden en verder te kunnen met uw dagelijkse gang van zaken.

Vanuit de provincie Overijssel is er een onafhankelijk team van agrarische adviseurs samengesteld. Voor elke gemeente in Overijssel is er een erfcoach. Ook hier kunt u terecht voor vrijblijvend advies
Erfcoach