Wij hebben veel ervaring met het vinden van deze (soms verborgen) krachten in de gemeenschap. Als je ieder in zijn eigen kracht laat, bloeien de mooiste dingen in de gemeenschap. Wij helpen je graag om te ontdekken hoe je vrijwilligers binnen jouw dorp/wijk of vereniging vindt, motiveert en inspireert.

  • Vrijwilligers

    Betrokken vrijwilligers zijn in onze ogen dè succesfactor voor een bloeiende en levendige gemeenschap. Of vrijwilligers zich nou inzetten voor hulp bij ouderen, het schoonmaken van accommodaties, het onderhoud verzorgen op en rond de sportvelden, het besturen van verengingen en stichtingen, kantinediensten draaien, het helpen van kinderen op scholen; vrijwilligerswerk is echt onmisbaar voor onze samenleving. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen: soms zichtbaar, soms minder zichtbaar: maar alle steentjes zijn van onschatbare waarde!

  • Het samen bijdragen aan het welzijn en welbevinden van je medemens, is ook waardevol voor de vrijwilliger zelf: het geeft je voldoening en het verrijkt je, en daarnaast profiteer je - vaak indirect - ook financieel: het houdt de kosten van contributies, huren andere verplichte bijdrages laag. Een mooie bijvangst is tevens dat vrijwilligers zich zo betrokken en trots voelen, dat ze dat ook uitdragen naar anderen. Belangrijk omdat je samen meer kan bereiken dan alleen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom vrijwilligers?
Vraag vrijblijvend een gesprek aan