Voor een leefbare omgeving

Wij helpen het buitengebied beter leefbaar te maken. We helpen particulieren bij het verbeteren van hun erf, agrariërs en erfeigenaren staan we bij als ErfCoach en voor overheden en dorpsbelangen begeleiden we als omgevingsmanager verschillende (gebieds)processen.

Kansen en mogelijkheden
Denken in nieuwe kansen en mogelijkheden en komen tot een plan waar alle betrokkenen enthousiast over zijn. Dat zijn wat ons betreft belangrijke ingrediënten om een mooi resultaat neerzetten!
We houden ons dagelijks bezig met allerlei vraagstukken op het gebied van landbouw, ruimtelijke ontwikkeling en plattelandsontwikkeling. Wij ondersteunen bedrijven, particulieren en overheden bij planvorming en projecten.Door onze brede regionale ervaring en veelvuldig contact met overheden weten wij wat er verwacht wordt en zijn wij de verbindende schakel in de communicatie met eigenaren, overheden en andere partijen.

Voor een leefbare omgeving
Eeckhof werkt aan een omgeving waarin mensen fijn kunnen wonen, effectief kunnen werken en waar ruimte is voor recreatie en toerisme. Kortom, Eeckhof, voor een leefbare omgeving.

Nieuwe loot aan de stam van Eeckhof
Eeckhof ondersteunt de Overijsselse Vereniging van Krachtige Kernen al jaren bij de diverse vraagstukken in de Overijsselse dorpen en wijken. Dat doen we vanaf 1 januari 2020 onder onze nieuwe vlag: AnnoNu!

Kunnen we je helpen?
Misschien kunnen we u ergens mee helpen en mogen we meedenken?? Kom eens langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Bellen mag ook altijd!

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u als particulier een vergunning aanvragen of een bestemmingsplan wijzigen? Heeft u als agrariër een oude schuur die u graag zou willen vervangen voor een mooie woning? Bent u als dorpsbestuur op zoek naar een heldere dorpsvisie? Of vindt de overheid dat er nieuwe fiets- en wandelroutes gerealiseerd moeten worden? Eeckhof biedt ondersteuning en advies van begin tot eind!

Ons team

 • Tom Jannink

  Eigenaar Eeckhof en AnnoNu en ErfCoach

  Als verbinder erg betrokken bij vele projecten gericht op de toekomst. Beschikt over ruime ervaring, groot netwerk en bestuurlijke sensitiviteit. Denkt (en praat) snel en strategisch; met een visie. Prikkelt en is kritisch waar nodig. Kiest altijd voor een mensgerichte aanpak, gekoppeld aan een resultaatgerichte en praktische werkwijze. Vindt uitdaging in dorpsprocessen, burgerinitiatieven en dorps- en plattelandsontwikkeling. Vol energie en enthousiasme. Ziet altijd en overal nieuwe kansen en mogelijkheden.

  t.jannink@eeckhof.nl
  06 – 10 41 94 91

 • Martine van Burgsteden – Exterkate

  Adviseur Eeckhof en ErfCoach

  Dierwetenschapper met gezond boerenverstand. Nieuwsgierig naar de mensen achter de plannen; hun drive en hun energie. Zelf de drive om onze samenleving samen leefbaar te houden. Helpt graag dromen om te zetten in reële plannen. Weet feiten en emoties te vangen in pakkende teksten en beelden. Luistert (ook) tussen de regels door, oprecht en integer. Zorgt dat anderen – door te sparren en te organiseren – beter functioneren. Sociaal en analytisch, enthousiast en betrokken.

  m.vanburgsteden@eeckhof.nl
  06 – 24 62 02 98

 • Neeltje Bleumink - Bults

  Adviseur Eeckhof en ErfCoach

  Een praktisch ingestelde adviseur op het gebied van landschapsbeheer en ruimtelijke ontwikkeling. Werkt gestructureerd en gepassioneerd aan nieuwe ontwikkelingen in het buitengebied, maar ook binnen de kleine kernen. Heeft oog voor detail. Voelt als bewoner in het buitengebied van een kleine kern een sterke verbinding met het behoud, versterking en de ontwikkeling hiervan. Betrokken, sociaal, gestructureerd en oprecht.

  n.bleumink@eeckhof.nl
  06 – 13 45 62 73

 • Marloes Nijland - ten Dam

  Adviseur Eeckhof en ErfCoach

  Positief, enthousiast en gedreven. Met haar planologische achtergrond werkt ze graag samen met anderen aan ruimtelijke opgave om daarmee een bijdrage te leveren aan de leefomgeving. Een echte spin in het web die verschillende belangen met elkaar weet te verbinden. Ze is resultaatgericht en wil breed gedragen, realistische plannen ontwikkelen en deze ook tot uitvoering laten komen.

  m.nijland@eeckhof.nl
  06 – 17 00 00 85

 • Ursula Hesselink

  ErfCoach

  Ursula is een van onze ErfCoaches. Ze werkt met hart en ziel samen met agrariërs aan een betere toekomst. Werkte jaren op het boerenbedrijf en studeerde Social Work. Gelooft in de eigen kracht van mensen. Als mensen vragen “Wat is er mogelijk?” is haar antwoord altijd: “Wat wil jij?” Want mensen worden vaak pas echt enthousiast als ze dingen doen waar ze zelf blij van worden en die dicht bij henzelf staan. Ursula helpt mensen ontdekken wat dit is en welke stappen nodig zijn om dit te realiseren.

  u.hesselink@eeckhof.nl
  06 – 38 39 08 16

 • Reinder Jacobi

  Adviseur Ruimtelijke ontwikkeling

  Een praktisch en creatief ingestelde adviseur op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Met zeer ruime werkervaring in de ruimtelijke ontwikkeling en planologie bij diverse gemeenten is hij in staat om zeer snel te schakelen tussen particuliere aanvraag, (gemeentelijk) beleid en de mogelijkheden die het beleid biedt. Wordt zowel enthousiast van ontwikkelingen in het landelijke gebied als in de (kleine) kernen, met aandacht voor een goede communicatie tussen betrokken partijen. Betrokken, sociaal, en energiek.

  r.jacobi@eeckhof.nl
  06 – 19 90 33 31

 • Miranda Mulder

  Adviseur AnnoNu

  Miranda heeft meer dan 20 jaar ervaring bij een gemeentelijke overheid als communicatieadviseur en adviseur burger- en overheidsparticipatie. Ze is een bruggenbouwer met een sociale oriëntatie. Met haar enthousiasme en flair weet ze ambtenaren te laten denken als een inwoner (wat ze natuurlijk ook gewoon zijn!) en inwoners te motiveren om vanuit eigen kracht op zoek te gaan naar de mogelijkheden om zelf invloed te hebben op de leefomgeving.

  m.mulder@eeckhof.nl
  06 – 21 18 48 32

 • Sarah Dik

  Officemanager

  Sarah is de officemanager van Eeckhof. Ze is gedreven en leergierig en naast haar baan volgt ze de opleiding Bedrijfskunde. Woonachtig op een boerderij en veel affiniteit met de agrarische sector. Sarah ondersteunt haar collega’s bij verschillende werkzaamheden en springt bij waar nodig. Wat ze zo leuk vindt is de combinatie van dorpsprocessen en het platteland.

  s.dik@eeckhof.nl
  0547 – 700 221

 • Erik Volmerink

  Ik ben erg gemotiveerd om de leefbaarheid op het platteland en in de kernen te behouden en te versterken. Door goed te luisteren naar elkaars inbreng en samen te zoeken naar de kansen.” Hij houdt ervan om op de Eeckhof manier toe te werken naar samen opgestelde doelen. “Ik ken de wereld van overheden goed en ken hun uitdaging om een goede verbinding te leggen met inwoners. Doordat ik zelf ook woon en onderneem op het platteland, weet ik wat er echt speelt wil ik blijven zoeken naar maatwerk en oplossingen”. Erik zal op een betrokken manier advies geven en projecten/processen begeleiden.

  e.volmerink@eeckhof.nl
  06-30507523