Eeckhof viert 12,5 jarig jubileum!

8 december is het 12,5 jarig jubileum van Eeckhof gevierd!

In de afgelopen jaren heeft Eeckhof zich ontwikkeld tot een breed adviesbureau dat zich niet alleen richt op ruimtelijke ordening. Om te laten zien zien waar we nu na 12,5 jaar staan heeft Tom Jannink een persoonlijke terugblik op de afgelopen week geschreven.

Leuke week gehad! In gesprek geweest met boeren die onderdeel zijn van de kavelruil rond de n18. Keukentafelgesprekken gevoerd met erfeigenaren als Ervencoach.
Bezig geweest met de opzet van de Twentse Kantine; lokaal geproduceerd voedsel breder vermarkten. Ook een mooi gesprek gevoerd met Leader Noordoost Twente, LEADER Zuidwest Twente en de Twentse Noabers over opzet van een Twentefonds. Geïnspireerd door Stichting Pak An. Daarnaast weer richting een aantal kleine kernen geweest namens OVKK – Overijsselse Vereniging van Kleine Kernen. Veel vragen over Dorpsvisies en toekomstig gebruik van Maatschappelijk Vastgoed. Fijn om te zien dat de OVKK wordt gevonden als expert op dit thema. Hierin werken we prettig samen met collega’s van ‘t Ervaringshus.
Ook mooie gesprekken gevoerd met mensen die het OVKK-vrijwilligersteam kunnen versterken en een goed gesprek gehad bij Viverion.
Verder nog een erg interessant overleg gehad met Hans en Nienke van TriMotionover het gezamenlijk ontwikkelen van interactieve en continu processen rond het vormen van dorpsvisies. In gesprek geweest met gemeente Tubbergen Overijsselover inzet van de ervencoach.
Nog gewerkt, samen met Stimuland, aan de inschrijving voor een ander mooi project, hier komen we later vast nog op terug ☺️

Als afsluiting van de week ontvingen we met HV Bentelo bericht van de Provincie Overijssel dat we een subsidie ontvangen die we voor onze jeugd in kunnen zetten.