De ervencoaches van Twente

In Twente en Overijssel zijn sinds kort ervencoaches actief. De ervencoaches kunnen agrariërs en erfeigenaren ondersteunen bij de ontwikkelopgaves die er spelen op hun erf en helpen graag bij het in beweging krijgen van uw bedrijf. Enkele vaste collega’s van Eeckhof, te weten Tom Jannink, Neeltje Bleumink en Martine van Burgsteden, vervullen in enkele gemeentes in Twente de rol van ervencoach. Ook mogen Ursula Hesselink en Armanda Lenferink namens Eeckhof de rol van Ervencoach uitvoeren.

Het platteland is enorm in beweging. Het buitengebied ontwikkelt zich en lijkt onder een vergrootglas te liggen. Er is veel aandacht voor onder andere asbest, nieuwe functies, doorontwikkeling, duurzame energie en bedrijfsbeëindiging . Veel agrariërs komen in aanraking met deze thema’s. Soms is het lastig om binnen al deze thema’s het overzicht te bewaren. Misschien zijn er plannen voor een verandering binnen het bedrijf, een inkrimping/uitbreiding van de veestapel of is het juist verstandig om even niets te veranderen? Welke stappen moeten er genomen worden en wie kan me daarbij helpen?

De ervencoaches bieden kosteloos en vrijblijvend een luisterend oor en fungeren als sparringpartner. De ervencoaches hebben veel ervaring op het gebied van erventransities. Ze kunnen erfeigenaren net het juiste zetje in de rug geven of weten door de korte lijntjes de juiste mensen en instanties te bereiken. Ze zijn onafhankelijk, betrouwbaar en denken graag met de erfeigenaar mee. Als het gewenst is kunnen ze een helpende hand bieden.

De ervencoaches van Noordoost-Twente zijn actief binnen de gemeentes Tubbergen, Dinkelland, Oldenzaal en Losser. In Zuid-Twente zijn de ervencoaches actief in de gemeentes Hengelo, Haaksbergen en Borne. Ook in andere gemeentes in Overijssel zijn er sinds kort ervencoaches actief. Stuur een bericht of bel om in contact te komen met de juiste ervencoach.

Voor de ervencoaches verwijzen we je door naar www.ervencoaches.nl, mochten er vragen zijn dan
kunt u contact opnemen via tel. 06 – 19 28 31 42 of mailen naar ervencoaches@eeckhof.nl.