Wijzigingen NSW landgoederen in 2021

Een aantal voorwaarden van de NSW-rangschikking zijn gewijzigd, ook zijn er nieuwe voorwaarden opgesteld. Dit kan gevolgen hebben voor bestaande NSW-landgoederen.

Bij een bestaand NSW-landgoed (van voor 01-01-2021) kunnen de wijzigingen gevolgen hebben voor de NSW-rangschikking. In onderstaand overzicht zijn de nieuwe voorwaarden duidelijk weergegeven. Als er niet aan de nieuwe voorwaarden wordt voldaan is het mogelijk om uw landgoed opnieuw onder de NSW-regeling laten rangschikken. Als u niets doet zal de NSW rangschikking vervallen in december 2031.

In dit overzicht van de nieuwe voorwaarden van de NSW-rangschikking is te zien welke bestaande voorwaarden zijn aangepast. Ook zijn er enkele nieuwe voorwaarden toegevoegd. Als het landgoed niet meer aan de nieuwe voorwaarden voldoet geldt er een overgangsrecht.

Overzicht-wijzigingen-Natuurschoonwet-1928.pdf (rvo.nl)

 

Heb je nog vragen of wil je een keer vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden van landgoederen? Neem gerust contact met ons op! De koffie staat klaar! (Of je eigen koffie natuurlijk als we digitaal afspreken 😉 )