Ons Team

Wij helpen mensen graag bij het denken in nieuwe kansen en mogelijkheden. Komen tot een plan waar alle betrokkenen enthousiast over zijn en een mooi resultaat neerzetten, daar doen we het voor.

Ontmoet ons team

Alleen ga je sneller,
samen kom je verder

Tom-Jannink

Tom Jannink

EIGENAAR/ADVISEUR EN ERFCOACH

Als verbinder is Tom erg betrokken bij projecten gericht op de toekomst. Zijn ruime ervaring, grote netwerk en bestuurlijke sensitiviteit maken van hem een graag geziene sparringpartner. Denkt (en praat) snel en strategisch; met een visie. Prikkelt en is kritisch waar nodig. Kiest altijd voor een mensgerichte aanpak, gekoppeld aan een resultaatgerichte en praktische werkwijze. Vol energie en enthousiasme. Ziet altijd en overal nieuwe kansen en mogelijkheden.

t.jannink@eeckhof.nl
tom@anno.nu

06 – 10 41 94 91

Neeltje-Bleumink

Neeltje Bleumink - Bults

ADVISEUR EN ERFCOACH

Een praktisch ingestelde adviseur op het gebied van landschapsbeheer en ruimtelijke ontwikkeling. Werkt gestructureerd en gepassioneerd aan nieuwe ontwikkelingen in het buitengebied, maar ook binnen de kleine kernen. Heeft oog voor detail. Voelt als bewoner in het buitengebied van een kleine kern een sterke verbinding met het behoud, versterking en de ontwikkeling hiervan. Weet ook overheden te adviseren vanuit haar ‘voeten in de klei’ mentaliteit, ‘weet waar je over praat om het te kunnen verbeteren’. Betrokken, sociaal, gestructureerd en oprecht.

n.bleumink@eeckhof.nl
06 – 13 45 62 73

Marloes-Nijland

Marloes Nijland - ten Dam

TEAMLEIDER EN ERFCOACH

Positief, enthousiast en gedreven. Met haar planologische achtergrond werkt Marloes graag samen met anderen aan ruimtelijke opgaven om daarmee een bijdrage te leveren aan de leefomgeving. Spin in het web. Resultaatgericht met de wil om breed gedragen, realistische plannen te ontwikkelen en deze ook tot uitvoering te laten komen. Probeert als teamleider de talenten van onze adviseurs zo goed mogelijk tot bloei te laten komen.

m.nijland@eeckhof.nl
marloes@anno.nu
06 – 17 00 00 85

foto-team-website

Ursula Hesselink

ERFCOACH

Ursula werkt met hart en ziel samen met agrariërs aan een betere toekomst. Werkte jaren bij de Agrarische Bedrijfsverzorging en studeerde Social Work. Gelooft in de eigen kracht van mensen. Als mensen vragen “Wat is er mogelijk?” is haar antwoord: “Wat wil jij?” Want mensen worden vaak pas echt enthousiast als ze dingen doen waar ze zelf blij van worden en die dicht bij henzelf staan. Ursula helpt mensen ontdekken wat dit is en welke stappen nodig zijn om dit te realiseren.

u.hesselink@eeckhof.nl
06 – 38 39 08 16

Reinder-Eeckhof

Reinder Jacobi

ADVISEUR RUIMTELIJKE ONTWIKKELING EN PLANOLOGIE

Een praktisch en creatief ingestelde adviseur op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Met zeer ruime werkervaring in de ruimtelijke ontwikkeling en planologie bij diverse gemeenten is Reinder in staat om zeer snel te schakelen tussen een particuliere aanvraag, (gemeentelijk) beleid en de mogelijkheden die het beleid biedt. Wordt zowel enthousiast van ontwikkelingen in het landelijke gebied als in de (kleine) kernen, met aandacht voor een goede communicatie tussen betrokken partijen. Betrokken, sociaal, en energiek.

r.jacobi@eeckhof.nl
06 – 19 90 33 31

Fotograaf-Marieke-Dijkhof-29-van-58-scaled-e1652341840469

Miranda Mulder

ADVISEUR INWONERPARTICIPATIE

Miranda is onze participatiegoeroe. Ze is een bruggenbouwer met een sociale oriëntatie, die jarenlange ervaring heeft vanuit de gemeentelijke overheid. Met haar enthousiasme en flair weet ze ambtenaren te laten denken als een inwoner (wat ze natuurlijk ook gewoon zijn!) en inwoners te motiveren om vanuit eigen kracht op zoek te gaan naar de mogelijkheden om zelf invloed te hebben op de leefomgeving. Daarbij valt regelmatig haar stokpaardje ‘ambassadeurscommunicatie’, waarbij samenwerken en elkaar echt horen de toverwoorden zijn. Dagvoorzitter nodig? Ook dat is iets waar Miranda veel energie van krijgt, maar vooral veel energie in geeft!

miranda@anno.nu
06 – 21 18 48 32

Fotograaf-Marieke-Dijkhof-47-van-58-scaled-e1652342458983

Sarah Dik

OFFICEMANAGER

Sarah is onze onmisbare officemanager. Ze is gedreven en leergierig en naast haar baan volgt ze de opleiding Bedrijfskunde. Woonachtig op een boerderij en veel affiniteit met de agrarische sector. Sarah ondersteunt haar collega’s bij verschillende werkzaamheden en springt bij waar nodig. Voor het helpen organiseren van een evenement of excursie is Sarah de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat het de deelnemers aan niets ontbreekt!

s.dik@eeckhof.nl
sarah@anno.nu

0547 – 700 221

Fotograaf Marieke Dijkhof (11 van 58)

Wout Velthuis

PROJECTONDERSTEUNER

Wout is onze onmisbare projectondersteuner. Met zijn jonge onbevangenheid pakt hij iedere uitdaging aan en zet hij graag zijn leergierige aard in om het beste te bereiken voor onze opdrachtgevers. Zijn organisatietalent en bestuurlijke interesse zet hij ook in zijn vrije tijd in om een bijdrage te leveren aan een krachtige lokale samenleving. Economische achtergrond.

w.velthuis@eeckhof.nl
06-19067533

Fotograaf Marieke Dijkhof (22 van 28)

Brenda Jansen

ADVISEUR INWONERPARTICIPATIE

Brenda is een gedreven professional die zich met hart en ziel inzet voor de leefbaarheid van dorpen en kernen. Samen met inwoners benut Brenda de kracht van de samenleving om concrete verbeteringen voor de leefomgeving te realiseren.
Brenda heeft ruime ervaring bij de gemeentelijke overheid waardoor ze weet hoe processen lopen, hoe ze deze moet begeleiden en hoe ze draagvlak kan creëren. Ze is bestuurlijk sensitief, sociaal en oplossingsgericht.
Haar kracht ligt in haar open houding, praktische instelling en haar scherpe antenne voor wat er speelt in de samenleving.
‘Ik ben een echte verbinder, die graag bruggen slaat / relaties bouwt tussen verschillende partijen. Of het nu gaat om het contact leggen met en tussen inwoners, het samenwerken met organisaties of het afstemmen met de gemeente’.

brenda@anno.nu
06-58938730

Fotograaf Marieke Dijkhof (28 van 28)

Nienke Jannink

ADVISEUR INWONERPARTICIPATIE

Gedreven, energiek, sensitief en verantwoordelijk. Met deze kenmerken zorgt Nienke ervoor dat elk project voortvarend opgepakt wordt. Ze wil zich graag inzetten voor de maatschappij. Hoe mooi is dat vanuit deze rol, waarbij ze de problematiek die in kleine kernen speelt kan omzetten in kansen voor de toekomst door de kracht van zelfinitiatief en regie bij inwoners te laten ontwaken. Zij is zelf geboren en getogen in Bentelo en momenteel woonachtig in Beckum, dus weet vanuit eigen ervaring wat er leeft en speelt in een dorp. Met haar bedrijfseconomische achtergrond weet zij hoe belangrijk het is om een project goed te borgen en dus de juiste partijen aan te haken, zodat het project ook na afronding vervolg krijgt.

nienke@anno.nu
06- 19 28 31 42

Naamloos-1

Erik Volmerink

OMGEVINGSMANAGER

Erik is gemotiveerd om de leefbaarheid op het platteland en in de kernen te behouden en te versterken. Hij kent de wereld van overheden vanuit een bestuurlijke functie en daarmee ook hun uitdaging om een goede verbinding te leggen met inwoners. Zelf daarnaast nog ondernemend op het platteland, weet hij wat er echt speelt en wil hij vanuit een strategische rol zoeken naar maatwerk en oplossingen.

e.volmerink@eeckhof.nl
06-30507523

Naamloos-2

Saskia Wolbers

ADVISEUR

Vanuit haar brede interesse in mensen en de leefbaarheid van het platteland en dorpen, zal Saskia zich in gaan zetten als adviseur in de breedste zin van het woord. “Ik heb de laatste jaren in het agrarisch onderwijs gewerkt voor jonge mensen die hun hart volgden om te gaan werken in en voor het buitengebied. Een volgende stap in mijn werkzame leven kon dan ook niet anders zijn dan in datzelfde werkveld. Graag maak ik agrariërs, samen met mijn collega’s, wegwijs in de mogelijkheden die hun erf hen biedt, met altijd oog en oor voor de mens achter de boer. Daarnaast lijkt het me ook ontzettend leuk om collega’s te ondersteunen die actief zijn in dorpen en gebiedsprocessen.

Bij Eeckhof/AnnoNu draait alles om verbinding en ergens samen de schouders onder zetten. Dat past bij me.”

s.wolbers@eeckhof.nl
06-30500873